Hammarö LjudAnalys


Vi på Hammarö Ljud kan erbjuda en kostnadsfri analys av ljud-utrustning i restauranger, idrottshallar, badhus, ishallar, aulor mm. Efter överenskommelse skickar vi en tekniker som kontrollerar anläggningen och ger en rapport om vad som kan förbättras. Vill ni sedan att vi avhjälper eventuella fel eller uppdaterar någon komponent så kan vi givetvis ombesörja detta.

Ni förbinder er inte till något i och med att analysen utförs.

Ofta krävs ingen större insats för att ett ljudsystem skall vara i bra skick om en ordentlig installation är gjord. De problem vi ofta stöter på är; slitage och handhavande-fel i och med att personal inte är ordentligt informerade om hur utrustningen fungerar. Vi kan i sådana fall erbjuda en kortare utbildning på just ER utrustning till behörig personal eller komplettera med ett av våra manöversystem.

Finns det behov, gör vi även nyinstallationer av såväl ljud, bild och ljusutrustning. Våra tekniker har stor erfarenhet och kunnande och sätter alltid ERA behov i centrum. Vi åtar oss allt från enkla, portabla högtalarsystem till hela aulor och hörsalar.» Kontakta oss gärna
för mer info.


Götetorpsväg. 47, 663 34 Skoghall | Tel: 070 - 543 38 34 | johan@hammaroljud.se
© Design|Accurato.se