Hammarö Ljud


                                               

 

"Ett rum med flera användningsområden"
Idag blir behovet av flexibilitet allt viktigare och ett presentationsrum idag skall helst vara både biosalong, konferensrum, konsertlokal och teater. Det skall dessutom vara så enkelt att alla kan sköta anläggningen. Vi kan som enda leverantör stolt erbjuda just denna helhetslösning.

Installations- försäljningsavdelningen hos Hammarö ljud är mycket väl utvecklad och genom våra leverantörer kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för tal, musik, biografer, konserter och bildvisning till bra priser och stort kunnande. Både vad gäller fasta anläggningar
och portabla, samt musikinstrument och tillbehör. Vi har stor erfarenhet av ljudteknik och akustik  och lägger stor vikt på att hitta optimala förhållanden och inte bara med teknisk utrustning.


Vi kan erbjuda helhetslösningar med våra manöversystem, och då görs presentationer, teaterföreställningar, sångframträdanden eller konferenser mycket enkla att sköta genom att  allt styrs med ett fåtal knapptryck via en touchdisplay i färg. Systemen kan dessutom styra övrig utrustning såsom: belysning, mörkläggning,
scenhissar, filmduk etc.

Våra tekniker är mycket erfarna och bland våra projekt kan nämnas:Karlstads kommuns Sessionssal. Score bowling. Helmia Bil. Tingvallahallarna. Best Western Hotel Fröding.

Vi gör även renoveringar av redan befintliga system och vår ide´är enkel: vi gör en kostnadsfri analys av en anläggning genom att bl a mäta frekvensgång mm och utformar sedan ett förslag till förbättringar. I anslutning till installationer ges givetvis utbildning till behörig personal mederfarna tekniker som kan svara på de frågor som uppkommer.

 » Kontakta oss gärna för mer info.


Till toppen av sidanGötetorpsväg. 47, 663 34 Skoghall | Tel: 070 - 543 38 34 | johan@hammaroljud.se
© Design|Accurato.se