Hammarö Ljud
”En bild säger mer än tusen ord”
Ordspråkets betydelse har idag p.g.a. den enorma teknikutvecklingen, en ännu större betydelse än för bara ett tiotal år sedan.

En av grundstenarna för om vi lyckas med ett möte eller utbildning är naturligtvis hur mycket deltagarna minns.
Det finns de som påstår att om vi bara använder oss av talet/örat för att kommunicera kommer vi efter ett par dagar bara ihåg ca 10%  och använder vi oss av en bild ca 20% Det är inte mycket eller hur?

Om vi däremot använder oss av hjälpmedel så att bild och ljud samverkar, dvs. öga+öra=bild, +ljud, ökar möjligheten att minnas budskapet med 7ggr, dvs. att man efter ett par dagar minns ca 65%.

Vi skall alltså använda så många sinnen som möjligt för att minnas så mycket som möjligt. Kan man dessutom eliminera så många störande och ovidkommande moment som möjligt ökar resultatet ytterliggare.

Genom våra manöversystem kan man enkelt sköta en avancerad presentation. Vi automatiserar hela anläggningar för såväl konferenser, konserter,  biovisningar mm.

Systemen aktiverar myggor och övriga ljudkällor, sköter filmduk och mörkläggning, styr ljusdimmer och bildkällor till projektor. Alltihop styrs från en LCD-touchpanel som konferensgästen styr med ett enkelt knapptryck.
Aldrig har en avancerad multimediepresentation varit enklare.

Användargränssnittet är mycket enkelt och lätt överskådligt och anpassas hela tiden efter kundens behov.
När behov föreligger anpassas systemen för fjärrstyrning av t ex konferenspersonal.


 


» Kontakta oss gärna
för mer info.
Götetorpsväg. 47, 663 34 Skoghall | Tel: 070 - 543 38 34 | johan@hammaroljud.se
© Design|Accurato.se