menu

          

LJUD                 LJUS               BILD                NÖJE

 

Vi hjälper gärna till att ta fram alla typer av artister till ERT arrangemang.
Här följer ett axplock av vad kan hjälpa till med:
-Trubadurer
-Enmans"band"
-Duos och trios
-Rock/Coverband
-Dansband
-Sångare/sångerskor till bröllop/dop
-Standup/Konfrencier
Bar/Lounge-musiker

Vi kan erbjuda hjälp att boka vid enstaka tillfällen eller hela säsonger.
kontaka ossHär följer ett axplock av våra artister...

Sixten kallar sig artisten som spelar som enmansband med elgitarr och bakgrunder. Snyggt proffsigt ljus som synkas med musiken och bra tryck när det behövs.Med proffsigt arrangerade bakgrunder och ett snyggt gitarrspel samt med förstklassig ljud & ljusutrustning blir kvällen något alldeles extra.Sixten passar perfekt till puben, afterskin, nonstopdansen eller med den speciella 80-tals showen fullpackad med nostalgihits.Sixten har spelat varje år under många på Tenerife & Mallorca, Trysil, kusten och runt om i Sverige.Bra tryck. Partrycovers,afterski, Livequiz, mogen-eller modern dansmusik, rock, country mm.

Med snart 25 år på scen och en av Sveriges bästa partytrubadurer med en blandning av låtar som      ingen annan eftersom all bakgrundsmusik görs själv!

Rutinerad trubadur för puben, kvarterskrogen, privata årsfesten eller bröllopet, företagseventet eller marknaden/gatufesten. Jag har sysslat med musik sedan 70-talet och blandar friskt pop, visa och rock från Owe Thörnqvist till Avicii - via Elvis, Beatles, Cornelis, ABBA, Tom Petty, AC/DC och Status Quo. Dessutom många svenska låtar från Totta Näslund, Meduza, Kent, Ledin och Uggla m.fl

Johan Brännström är en  trubadur med en bred repertoar – +600 låtar – och tonvikt på 70-80 och 90-tal. Varvar gärna trubadurklassiker och allsångsstandards med lite mer personliga tolkningar av kända covers, gärna åt rock och r 'n b-hållet. Johan gör även musik quizzer, live karaoke och andra underhållningspaket. Johan spelar även i duo tillsammans med sin kusin Jessika Brännström, som har många års erfarenhet som sångerska i coverband, där vi kör mer rock'n roll, country och fartigare partyhits.

Sanna & Kristoffer är en modern coverduo. Med en blandad repertoar med gamla & nya låtar lägger de tyngden på dagens populärmusik. Detta är duon för dig som gillar att bugga till schlager, hoppa till Hoffmaestro eller dansa loss till Avicii.

 

 kontakta oss